Fruit Logistica

Staay Food Group present op Fruit Logistica 2023

Van 8 tot en met 10 februari aanstaande is in Berlijn weer de internationale groenten en fruitbeurs Fruit Logistica. Staay Food Group is aanwezig met als centraal thema de eigen teelt.

Red Conference en hydroponic sla uit Nederland
De productfocus ligt net als in Berlijn op de nieuwe Red Conference peer en op de hydroponic slasoorten met kluit die op watergoten worden geteeld. Bezoekers kunnen beiden producten ‘live’ bekijken en proeven. Een miniatuuropstelling van belichte sla op goten geeft een indruk van hoe deze sla jaarrond in Nederland wordt geteeld.
Uiteraard is er op de stand ook aandacht voor het jaarronde assortiment reguliere Conference peren en  meloenen, trostomaten en andere vruchtgroenten.

Foodservice aanbod-op-maat uit Venlo
Een ander belangrijk thema op de stand is de bijzondere positie die Staay Venlo inneemt voor de Duitse foodservice groothandels. Op maat samengestelde mixpallets met diverse producten per collo geleverd? Geen probleem voor de getrainde order pickers van Staay Venlo! En dat met een assortiment van meer dan 1500 producten.

Graag tot ziens in Berlijn!

Ander nieuws

02/07/2024

Passiefruit uit Nederland

De Hollandse passievrucht is nieuw in het assortiment van Staay Food Group. Na een succesvolle pilotfase is het product nu beschikbaar.

Lees verder
10/06/2024

Overname Westende Fruitteelt

Staay Food Group breidt het areaal aan eigen teelt flink uit met de overname van Westende Fruitteelt b.v. in Fijnaart.

Lees verder
18/04/2024

Spaans zomerfruitseizoen vroeg van start

Deze week ontvangen wij iets vroeger dan normaal de eerste meloenen uit Spanje. Komende week volgen dan ook alweer de eerste perziken en nectarines.

Lees verder
20/03/2024

Start aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland.

Lees verder