Fruit Logistica

Staay Food Group present op Fruit Logistica 2023

Van 8 tot en met 10 februari aanstaande is in Berlijn weer de internationale groenten en fruitbeurs Fruit Logistica. Staay Food Group is aanwezig met als centraal thema de eigen teelt.

Red Conference en hydroponic sla uit Nederland
De productfocus ligt net als in Berlijn op de nieuwe Red Conference peer en op de hydroponic slasoorten met kluit die op watergoten worden geteeld. Bezoekers kunnen beiden producten ‘live’ bekijken en proeven. Een miniatuuropstelling van belichte sla op goten geeft een indruk van hoe deze sla jaarrond in Nederland wordt geteeld.
Uiteraard is er op de stand ook aandacht voor het jaarronde assortiment reguliere Conference peren en  meloenen, trostomaten en andere vruchtgroenten.

Foodservice aanbod-op-maat uit Venlo
Een ander belangrijk thema op de stand is de bijzondere positie die Staay Venlo inneemt voor de Duitse foodservice groothandels. Op maat samengestelde mixpallets met diverse producten per collo geleverd? Geen probleem voor de getrainde order pickers van Staay Venlo! En dat met een assortiment van meer dan 1500 producten.

Graag tot ziens in Berlijn!

Ander nieuws

20/03/2024

Start aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland.

Lees verder
13/03/2024

Telersbijeenkomst 2024

Afgelopen vrijdag 8 maart organiseerde Staay Venlo weer de jaarlijkse telersbijeenkomst voor bestaande relaties en geïnteresseerde telers.

Lees verder
19/01/2024

Nieuw: High color ananas

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’.

Lees verder
16/01/2024

Fruit Logistica 2024

Staay Food Group introduceert op de komende Fruit Logistica in Berlijn (7-9 februari) een nieuwe watermeloen in Europa: Exceed. De Exceed mini watermeloen is bovendien genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2024.

Lees verder