TELERSBIJEENKOMST 2024

Afgelopen vrijdag 8 maart organiseerde Staay Venlo weer de jaarlijkse telersbijeenkomst voor bestaande relaties en geïnteresseerde telers. Ook dit keer zijn er weer volop ervaringen uitgewisseld en werden de aanwezigen bijgepraat over de ontwikkelingen bij Staay. Nieuw dit jaar was dat ook een leverancier (Koppert Cress) en een klant (Maier GmbH) van Staay een presentatie verzorgden.

Michiel Geraedts, vestigingsmanager in Venlo en sinds januari ook lid van de groepsdirectie van Staay Food Group, opende de bijeenkomt om 15:00 uur met een rondleiding door het pand in Venlo. Hierbij werden niet alleen de kantoren bezocht maar ook de loods en de Cash & Carry. De aanwezige gasten konden zo het uitgebreide assortiment bewonderen. Ook konden zij zien hoe vaardig en snel de orderpickers hun orders afwerken en complete mixpallets klaarzetten.

Net als vorig jaar was er weer flinke belangstelling vanuit telers en leveranciers. Ongeveer 130 gasten hadden zich voor deze dag ingeschreven. Zij werden na de rondleiding om 17:00 uur getrakteerd op een informeel samenzijn bij Restaurant Graef ter Horst. Hier werden de aanwezigen onder genot van een hapje en drankje door Michiel bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en ambities van Staay Food Group; “We willen de lijnen zo kort mogelijk houden en zetten verder in op uitbreiding van ons netwerk in de teelt.” Vervolgens werd er een businesscase besproken om genodigden te inspireren en aan te sporen om nauwer met elkaar samen te werken. Want “Nauwer samenwerken kan wezenlijk meer omzet brengen!” aldus Michiel.

Ander nieuws

20/03/2024

Start aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland.

Lees verder
13/03/2024

Telersbijeenkomst 2024

Afgelopen vrijdag 8 maart organiseerde Staay Venlo weer de jaarlijkse telersbijeenkomst voor bestaande relaties en geïnteresseerde telers.

Lees verder
19/01/2024

Nieuw: High color ananas

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’.

Lees verder
16/01/2024

Fruit Logistica 2024

Staay Food Group introduceert op de komende Fruit Logistica in Berlijn (7-9 februari) een nieuwe watermeloen in Europa: Exceed. De Exceed mini watermeloen is bovendien genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2024.

Lees verder