WIJZIGINGEN IN GROEPSDIRECTIE

DAMMIS VAN DER STAAY WORDT ADVISEUR EN MICHIEL GERAEDTS TREEDT NIEUW TOE

Michiel Geraedts, vestigingsmanager Staay Food Group Venlo, is toegetreden tot de groepsdirectie van Staay Food Group. De verjongingsslag die 2 jaar geleden is ingezet, wordt hiermee verder doorgezet.

Michiel Geraedts (45) kwam in 2021 in dienst bij Staay Food Group als vestigingsmanager Staay Food Group Venlo. Deze vestiging focust op klanten uit de Duitse foodservice, retail en (groot)handel. Michiel heeft in 2 jaar tijd deze vestiging op overtuigende wijze nieuw weten te organiseren. “Ik ben zeer trots op we met ons team in Venlo hebben gerealiseerd en kijk met veel ambitie en goede zin uit naar mijn rol in de groepsdirectie van Staay Food Group.” Naast directielid blijft Michiel ook vestigingsleider van Staay Food Group in Venlo.

Dammis van der Staay (70) trekt zich terug uit het dagelijks bestuur en zal binnen de directie een meer adviserende rol gaan innemen. Hij is al sinds de jaren 60 actief in het bedrijf wat zijn vader in 1946 oprichtte. “Ik ben tevreden over hoe de groepsdirectie de laatste tijd het bedrijf heeft aangestuurd. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst en denk dat dit een mooi moment is om mij terug te trekken uit het dagelijkse bestuur van ons familiebedrijf.” Dammis blijft vanuit een adviserende rol wel lid van de directie.

De groepsdirectie bestaat vanaf heden uit Matthijs Vlasblom, Rien Panneman, Michiel Geraedts, Wim van der Staay, Joop Vernooij en Dammis van der Staay.

 

Michiel Geraedts
Dammis van der Staay
Michiel Geraedts
Dammis van der Staay

Ander nieuws

19/01/2024

Nieuw: High color ananas

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’.

Lees verder
16/01/2024

Fruit Logistica 2024

Staay Food Group introduceert op de komende Fruit Logistica in Berlijn (7-9 februari) een nieuwe watermeloen in Europa: Exceed. De Exceed mini watermeloen is bovendien genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2024.

Lees verder
15/01/2024

Wijzigingen in groepsdirectie

Staay Food Group zet de ingezette verjongingsslag verder door; Dammis van der Staay trekt zich terug in een meer adviserende rol en Michiel Geraedts treedt nieuw toe tot de groepsdirectie.

Lees verder
11/01/2024

Fruitteeltbeurs Houten 2024

Op 24 en 25 januari presenteert Staay Food Group zich voor het eerst op de Fruitteeltbeurs in Houten.

Lees verder