WIJZIGINGEN IN GROEPSDIRECTIE

DAMMIS VAN DER STAAY WORDT ADVISEUR EN MICHIEL GERAEDTS TREEDT NIEUW TOE

Michiel Geraedts, vestigingsmanager Staay Food Group Venlo, is toegetreden tot de groepsdirectie van Staay Food Group. De verjongingsslag die 2 jaar geleden is ingezet, wordt hiermee verder doorgezet.

Michiel Geraedts (45) kwam in 2021 in dienst bij Staay Food Group als vestigingsmanager Staay Food Group Venlo. Deze vestiging focust op klanten uit de Duitse foodservice, retail en (groot)handel. Michiel heeft in 2 jaar tijd deze vestiging op overtuigende wijze nieuw weten te organiseren. “Ik ben zeer trots op we met ons team in Venlo hebben gerealiseerd en kijk met veel ambitie en goede zin uit naar mijn rol in de groepsdirectie van Staay Food Group.” Naast directielid blijft Michiel ook vestigingsleider van Staay Food Group in Venlo.

Dammis van der Staay (70) trekt zich terug uit het dagelijks bestuur en zal binnen de directie een meer adviserende rol gaan innemen. Hij is al sinds de jaren 60 actief in het bedrijf wat zijn vader in 1946 oprichtte. “Ik ben tevreden over hoe de groepsdirectie de laatste tijd het bedrijf heeft aangestuurd. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst en denk dat dit een mooi moment is om mij terug te trekken uit het dagelijkse bestuur van ons familiebedrijf.” Dammis blijft vanuit een adviserende rol wel lid van de directie.

De groepsdirectie bestaat vanaf heden uit Matthijs Vlasblom, Rien Panneman, Michiel Geraedts, Wim van der Staay, Joop Vernooij en Dammis van der Staay.

 

Michiel Geraedts
Dammis van der Staay
Michiel Geraedts
Dammis van der Staay

Ander nieuws

10/06/2024

Overname Westende Fruitteelt

Staay Food Group breidt het areaal aan eigen teelt flink uit met de overname van Westende Fruitteelt b.v. in Fijnaart.

Lees verder
18/04/2024

Spaans zomerfruitseizoen vroeg van start

Deze week ontvangen wij iets vroeger dan normaal de eerste meloenen uit Spanje. Komende week volgen dan ook alweer de eerste perziken en nectarines.

Lees verder
20/03/2024

Start aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland.

Lees verder
13/03/2024

Telersbijeenkomst 2024

Afgelopen vrijdag 8 maart organiseerde Staay Venlo weer de jaarlijkse telersbijeenkomst voor bestaande relaties en geïnteresseerde telers.

Lees verder