Fruit Attraction 2023

Staay Food Group op de Fruit Attraction Madrid 2023

Van 3 – 5 oktober is Staay Food Group weer aanwezig op de één na grootste internationale groenten- en fruitbeurs van Europa. Met eigen teelt in Tarragona, een handelsvestiging in Barcelona en een groot netwerk van Spaanse telers, is Staay Food Group graag weer vertegenwoordigd op deze belangrijke beurs.

In totaal 14 collega’s van de diverse vestigingen bemannen de stand in wisselende samenstelling. De stand is te vinden in het Holland Paviljoen in hal 6 (stand C10). Diverse Staay specialiteiten als bladgroenten, vruchtgroenten, hardfruit, meloen en ananas worden belicht. Speciale aandacht is er voor hydroponic sla, steenfruit en peren.

Display: Teenleaves
In een speciaal demodisplay wordt een assortiment hydroponic slasoorten getoond. Sla met kluit zoals Salatrio en Lollo Rossa maar ook de nieuwe teenleaves. Deze sla wordt als losse blaadjes geoogst en heeft een bijzonder goed shelflife, zelfs buiten de koeling.

Display: Red Conference
Het vorig jaar geïntroduceerde exclusieve clubras Red Conference is dit jaar opnieuw te zien. Dit maal staat de peer in een display naast zijn bekende groene broer – de Conference. Deze unieke combinatie van bewaarperen in exclusief te zien en verkrijgbaar bij Staay Food Group.

Red Conference

fruit attraction
fruit attraction

Ander nieuws

02/07/2024

Passiefruit uit Nederland

De Hollandse passievrucht is nieuw in het assortiment van Staay Food Group. Na een succesvolle pilotfase is het product nu beschikbaar.

Lees verder
10/06/2024

Overname Westende Fruitteelt

Staay Food Group breidt het areaal aan eigen teelt flink uit met de overname van Westende Fruitteelt b.v. in Fijnaart.

Lees verder
18/04/2024

Spaans zomerfruitseizoen vroeg van start

Deze week ontvangen wij iets vroeger dan normaal de eerste meloenen uit Spanje. Komende week volgen dan ook alweer de eerste perziken en nectarines.

Lees verder
20/03/2024

Start aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland.

Lees verder