NIEUWE WEBSITE

NOG KORTERE LIJNEN

Onlangs is de nieuwe website van Staay Food Group live gegaan. Met directe telefoonnummers, e-mailadressen én Whatsappmogelijkheden is het nu nog eenvoudiger om direct de juiste in- of verkoper te vinden. De website stelt de aloude slogan van Staay ‘The world is our garden’ centraler dan ooit. Een tijdslijn van 1946 tot nu, vertelt het hele verhaal van het familiebedrijf en onderbouwt de herkomst van de slogan. Ook zijn er veel beelden gebruikt van eigen teeltlocaties en van Staay telers van over de hele wereld en is de site nu beschikbaar in nog meer talen.

“Na 8 jaar was het de hoogste tijd om de bestaande website te vervangen” aldus Marketingmanager Mark Loojenga. “Onze doelgroepen Retail, Wholesale, Foodservice en Industrie hebben elk hun eigen wensen en behoeften. We hebben de site nu zo ingericht, dat iedere klantengroep direct de voor hem of haar relevante informatie kan zien. Bovendien zijn onze productspecialismen zoals hardfruit, meloen, ananas, steenfruit en bladgroenten nu prominenter aanwezig én voorzien van contactpersonen. Binnen de hardfruit-/perensectie zijn bovendien individuele pagina’s ingericht voor de Staay clubrassen Early Desire, Red Conference en Dazzling Gold.“

Tot slot is er ook voor kwaliteit en personeelswerving meer ruimte ingericht. Kwaliteitscertificaten zijn nu direct te downloaden en een “Werken bij” pagina geeft sollicitanten een betere indruk van het dynamische speelveld dat zij bij Staay kunnen verwachten.

De website kwam tot stand met medewerking van reclamebureau 2Met en internetbureau Brancom uit Barendrecht.

Ander nieuws

10/06/2024

Overname Westende Fruitteelt

Staay Food Group breidt het areaal aan eigen teelt flink uit met de overname van Westende Fruitteelt b.v. in Fijnaart.

Lees verder
18/04/2024

Spaans zomerfruitseizoen vroeg van start

Deze week ontvangen wij iets vroeger dan normaal de eerste meloenen uit Spanje. Komende week volgen dan ook alweer de eerste perziken en nectarines.

Lees verder
20/03/2024

Start aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland.

Lees verder
13/03/2024

Telersbijeenkomst 2024

Afgelopen vrijdag 8 maart organiseerde Staay Venlo weer de jaarlijkse telersbijeenkomst voor bestaande relaties en geïnteresseerde telers.

Lees verder