NIEUWE WEBSITE

NOG KORTERE LIJNEN

Onlangs is de nieuwe website van Staay Food Group live gegaan. Met directe telefoonnummers, e-mailadressen én Whatsappmogelijkheden is het nu nog eenvoudiger om direct de juiste in- of verkoper te vinden. De website stelt de aloude slogan van Staay ‘The world is our garden’ centraler dan ooit. Een tijdslijn van 1946 tot nu, vertelt het hele verhaal van het familiebedrijf en onderbouwt de herkomst van de slogan. Ook zijn er veel beelden gebruikt van eigen teeltlocaties en van Staay telers van over de hele wereld en is de site nu beschikbaar in nog meer talen.

“Na 8 jaar was het de hoogste tijd om de bestaande website te vervangen” aldus Marketingmanager Mark Loojenga. “Onze doelgroepen Retail, Wholesale, Foodservice en Industrie hebben elk hun eigen wensen en behoeften. We hebben de site nu zo ingericht, dat iedere klantengroep direct de voor hem of haar relevante informatie kan zien. Bovendien zijn onze productspecialismen zoals hardfruit, meloen, ananas, steenfruit en bladgroenten nu prominenter aanwezig én voorzien van contactpersonen. Binnen de hardfruit-/perensectie zijn bovendien individuele pagina’s ingericht voor de Staay clubrassen Early Desire, Red Conference en Dazzling Gold.“

Tot slot is er ook voor kwaliteit en personeelswerving meer ruimte ingericht. Kwaliteitscertificaten zijn nu direct te downloaden en een “Werken bij” pagina geeft sollicitanten een betere indruk van het dynamische speelveld dat zij bij Staay kunnen verwachten.

De website kwam tot stand met medewerking van reclamebureau 2Met en internetbureau Brancom uit Barendrecht.

Ander nieuws

19/01/2024

Nieuw: High color ananas

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’.

Lees verder
16/01/2024

Fruit Logistica 2024

Staay Food Group introduceert op de komende Fruit Logistica in Berlijn (7-9 februari) een nieuwe watermeloen in Europa: Exceed. De Exceed mini watermeloen is bovendien genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2024.

Lees verder
15/01/2024

Wijzigingen in groepsdirectie

Staay Food Group zet de ingezette verjongingsslag verder door; Dammis van der Staay trekt zich terug in een meer adviserende rol en Michiel Geraedts treedt nieuw toe tot de groepsdirectie.

Lees verder
11/01/2024

Fruitteeltbeurs Houten 2024

Op 24 en 25 januari presenteert Staay Food Group zich voor het eerst op de Fruitteeltbeurs in Houten.

Lees verder