Premium high color ananas

NIEUW IN HET ASSORTIMENT

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’. Deze ananas voor fijnproevers wordt later geoogst waardoor deze langer heeft kunnen rijpen en kleuren. De ananas is duidelijk zoeter van smaak en geler van kleur. Vanwege de diep-gele kleur wordt de ananas aangeboden als ‘high color’ onder het huismerk NERO Premium.

De ananas wordt geteeld op dezelfde farm in Costa Rica als waar onze reguliere DULCE Gold ananas vandaan komt. In de voorbije maanden is er al uitgebreid getest met de teelt en logistiek van de nieuwe premium high color variant. Onze agronomen van de Staay vestiging ter plaatse, zijn zeer enthousiast; De brix waarden lagen structureel nog veel hoger dan bij de reguliere ananas.

Vanaf deze maand is de suikerzoete premium High Color ananas beschikbaar in diverse maten in de open top NERO Premium dozen van 11 kg. De reguliere ananassen (zowel crownless als met kroon) blijven beschikbaar onder het Staay huismerk DULCE Gold in de kenmerkende felgele dozen.

Johan en de High Color ananas
NERO Premium High Color Pineapple
Johan en de High Color ananas
NERO Premium High Color Pineapple

Ander nieuws

02/07/2024

Passiefruit uit Nederland

De Hollandse passievrucht is nieuw in het assortiment van Staay Food Group. Na een succesvolle pilotfase is het product nu beschikbaar.

Lees verder
10/06/2024

Overname Westende Fruitteelt

Staay Food Group breidt het areaal aan eigen teelt flink uit met de overname van Westende Fruitteelt b.v. in Fijnaart.

Lees verder
18/04/2024

Spaans zomerfruitseizoen vroeg van start

Deze week ontvangen wij iets vroeger dan normaal de eerste meloenen uit Spanje. Komende week volgen dan ook alweer de eerste perziken en nectarines.

Lees verder
20/03/2024

Start aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland.

Lees verder