Premium high color ananas

NIEUW IN HET ASSORTIMENT

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’. Deze ananas voor fijnproevers wordt later geoogst waardoor deze langer heeft kunnen rijpen en kleuren. De ananas is duidelijk zoeter van smaak en geler van kleur. Vanwege de diep-gele kleur wordt de ananas aangeboden als ‘high color’ onder het huismerk NERO Premium.

De ananas wordt geteeld op dezelfde farm in Costa Rica als waar onze reguliere DULCE Gold ananas vandaan komt. In de voorbije maanden is er al uitgebreid getest met de teelt en logistiek van de nieuwe premium high color variant. Onze agronomen van de Staay vestiging ter plaatse, zijn zeer enthousiast; De brix waarden lagen structureel nog veel hoger dan bij de reguliere ananas.

Vanaf deze maand is de suikerzoete premium High Color ananas beschikbaar in diverse maten in de open top NERO Premium dozen van 11 kg. De reguliere ananassen (zowel crownless als met kroon) blijven beschikbaar onder het Staay huismerk DULCE Gold in de kenmerkende felgele dozen.

Johan en de High Color ananas
NERO Premium High Color Pineapple
Johan en de High Color ananas
NERO Premium High Color Pineapple

Ander nieuws

19/01/2024

Nieuw: High color ananas

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’.

Lees verder
16/01/2024

Fruit Logistica 2024

Staay Food Group introduceert op de komende Fruit Logistica in Berlijn (7-9 februari) een nieuwe watermeloen in Europa: Exceed. De Exceed mini watermeloen is bovendien genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2024.

Lees verder
15/01/2024

Wijzigingen in groepsdirectie

Staay Food Group zet de ingezette verjongingsslag verder door; Dammis van der Staay trekt zich terug in een meer adviserende rol en Michiel Geraedts treedt nieuw toe tot de groepsdirectie.

Lees verder
11/01/2024

Fruitteeltbeurs Houten 2024

Op 24 en 25 januari presenteert Staay Food Group zich voor het eerst op de Fruitteeltbeurs in Houten.

Lees verder