Start Aspergeseizoen 2024

EXTRA AREAAL VOOR ZEKERE AANVOER

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland. De vestiging Venlo is hiervoor de uitgelezen coördinator. “Binnen de groep zijn wij de komende weken het epicentrum van de aspergeverkoop” aldus Johan Wiersma, Accountmanager bij Staay Venlo. “Wij hebben dit jaar extra teelt aan ons weten te binden, zodat onze klanten het gehele seizoen zijn verzekerd van dagverse asperges.”

“Dagelijkse aanvoer maakt snelle levering mogelijk, ook bij zeer specifieke bestellingen waar onze foodservice klanten vaak om vragen.”

Volgens Noud Broos, Jr Accountmanager Staay Venlo, zijn alle sorteringen beschikbaar zowel qua maatvoering als kleur. “Variërend van de klassieke witte tot violet en groene varianten. Bovendien bieden wij klanten de mogelijkheid om de asperges te laten schillen en verpakken volgens hun specifieke wensen” aldus Noud, die dit seizoen voor het eerst samen met Johan de productgroep asperges aanstuurt.

Ook in de Cash & Carry van de Venlose vestiging is er speciale aandacht voor de asperges. Met een speciale opstelling voor de asperges (die in de regio worden geteeld) kunnen inkopers en chefs zelf de versheid en kwaliteit bekijken en hun producten uitzoeken.

Johan Wiersma met de eerste asperges

Ander nieuws

20/03/2024

Start aspergeseizoen

Het aspergeseizoen is weer van start met dagelijks verse aanvoer van telers uit Nederland, België én Duitsland.

Lees verder
13/03/2024

Telersbijeenkomst 2024

Afgelopen vrijdag 8 maart organiseerde Staay Venlo weer de jaarlijkse telersbijeenkomst voor bestaande relaties en geïnteresseerde telers.

Lees verder
19/01/2024

Nieuw: High color ananas

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’.

Lees verder
16/01/2024

Fruit Logistica 2024

Staay Food Group introduceert op de komende Fruit Logistica in Berlijn (7-9 februari) een nieuwe watermeloen in Europa: Exceed. De Exceed mini watermeloen is bovendien genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2024.

Lees verder